THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

10 Januari 2011

Kenapa lelaki suke wanita rambut pendek??

pernah x korang wanita terpikir,kenape lelaki suke wanita berambut pendek(walaupun bukan semua lelaki).sesekali pandang da mcm lelaki pun ade,tapi?hakikatnye ada lelaki yang berselera lain dari elaki yang lain..mereka ni xsemestinye pilih wanita berambut panjang yg ternyata nampak keAyuan sebagai seorang wanita..

aku pernah bertanye ngan beberape org lelaki ttg hal ni dan ade diantara mereka berkata "wanita berambut pendek ni nampak lebih cool,sexy n funky...kekadang ade yg pandai bergaya lg la nampak hot.memang pada mula aku xbersetuju akan hal tu tapi ternyate mmg ramai jugak yg berpendapat yg same seperti di atas..btw,terpulang la pade hak mereka,ape yg mereka suke ape yg x....ok..bye..

0 comments:

what ever!!~

Loading...