THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

26 Januari 2011

antara ramai2 ni, sapa yg masih ada 'bantal bucuk' ? (jawab dulu, saya !!)

saya....until now still have n selalu merebut ngan my lil' gurl..hahahahaaa

Ask me anything

apa yang anda tau apa itu CINTA??

mean kite serahkan hati n perasaan pade seseorang..

Ask me anything

Apa yang anda lakukan jikalau anda teringat kat org tersayang...

kol atau sms/.

Ask me anything

Ciri2 wanita / jejaka yang menjadi indaman anda..

lelaki idaman-pandai agama,baik,penyabar dan gemuk.

Ask me anything

Apa perasaan kalian semasa first time melangkah ke alam persekolahan... (m0de: back t0 school..he3)

best...

Ask me anything

Masa kecik2 dulu, apa cita2 korang?

nk jadi fashions designer..

Ask me anything

kalau anda menyukai seseorang, tetapi dia tidak tahu yang anda ni menyukai dia..apa yang akan anda lakukan..

terus terang jew ar..terima ke x ke terpulng la..

Ask me anything

Kenangan terindah

saat bersama arwah abah

Ask me anything

kawan2, korang suka melancong dimana

dlm negeri jew..kat pulau...

Ask me anything

Benda yang paling anda takut

U.L.A.R

Ask me anything

Apa detik terindah tahun 2010 kamu ? [What is your 2010 favourite moment ?]

aku laki bini berbaik n cube selamat kan hubungan kami..

Ask me anything

kentot best x??

best!!!

Ask me anything

klu menu utama nasi minyak di kenduri kawen buleh di tukar.. menu ape mnjadi pilihan.?

nasi putih

Ask me anything

apabila stress menimpa.. apakah mkanan plihan anda?? ye anda la??

burger.

Ask me anything

berapa sempat kah anda menuju ke telefon(time tu berdering pulak) anda ketika anda berada di luar untuk menyidai kain?

2/3 kali

Ask me anything

antara botol harpic dan botol yoko yoko. manakah yg mnjadi pilhan di rumah anda??ye rumah ye. bukan asrama mahupown hostel.

harpic la

Ask me anything

any1 stil awake?

yup

Ask me anything

jika JPJ memberi kebenaran memandu(kre ko dah lulus lah x yah nk test2 nye) mampu kah kte sebagai pengguna berguna di jalan raya??

mesti la boleh

Ask me anything

botol air dan bekas minuman mana lebih wajar?

bekas minuman

Ask me anything

antara product2 di ikea pada masa kini.. adakah anda tahu siapa pencetus idea tersebut???

xtau....

Ask me anything

untuk hari menyempurnakan tugas2 penting.. hari2 apakah yang selalu menjadi pilihan??

ahad

Ask me anything

seperti yang ko taw.. surat khabar skunk kn.. mcm mne lah setiap pagi ade je surat khabar x pernah x ckup.mesty ade yg lbih. agak ko la. pkol berape lah diowng print surat khabar nie..??

yg pernah aku perasan pagi bute dlm kul 3/4 pagi la sbb kul 5 diorg da sebok susun da....

Ask me anything

Adakah hati manusia selalu berubah2...

sudah tentu la kakak..

Ask me anything

selalu bgn awl or lwat?

awal la..sbb nk wat brekfes utk anak n laki aku...

Ask me anything

ada best girlfriends?

ade

Ask me anything

suka dgdut ? kalau suka lagu apa?

suka.goyang bali

Ask me anything

kalau ko ade uniform ko sendiri... kat mne ko nk tabur kn jasa ko.. meaning mane ko nk kje ??

company sendiri

Ask me anything

Kenapa terdapat segelintir manusia bertopengkan syaitan, taw syaitan bertopengkan manusia.....(lebih kurang mcm tue)

sebab manusia xsempurna

Ask me anything

Bosan.. Bosan Bosan.. Nak buat Ape erkk?

buat je ape ko suke

Ask me anything

Kereta Idaman???

Toyota Alphard

Ask me anything

if u have a special day,, how many u want to invite?? aku mesti la kne jemput taw

50org klu nk budjet

Ask me anything

kalau ko kahwin do u mind if ak jadi pengapit nye?? mne taw ak dapat calon untuk ak kahwin plak kn :)

alamak da terlambat la ...5thun lepas aku kawen lorrrrrr

Ask me anything

soalan no. 14: dalam sehari.. berapa bnyak message kah yang telah masok ke inbox?? adakah orang yang same??

klu ko je ade dekat 20

Ask me anything

pagi !

malam!

Ask me anything

biase nye.. ketika having lepaking with friend.. apakah minuman yang selalu di oder ketika die kedai mamak??

teh o limau ais

Ask me anything

colour pink merupakan fav ak tahun lepas?? ok x?? :P

ok jew.

Ask me anything

19. antara semua style dancing yang ko tahu.. dance ape yang ko minat.. ade penah try x??

break dance

Ask me anything

20. if semua colour dalam dunia nie bermaksud dan bermakna.. what colour describe ur self.. macam aku merah ak suka sangt sebab ak suka la.. la la la

aku suke hitam.sbb aku suke lalala

Ask me anything

22. anggap la aku nie khairul fahmi.. ko nk takle aku x?? :P

tgk gak kalau ko ok..hahahaaa

Ask me anything

apa pndapat korg tuk girl yg berkuku pjg lbh dr biase ?

pengotor

Ask me anything

S.O.S ! rmbut bmyak + dandruff + itchy . . any solutions ?

cuci

Ask me anything

lgu fveret yg x pnah brink dgr hri2 ? ?

terima kasih

Ask me anything

ske tgk cter vampire ?

boleh la

Ask me anything

jeles x tgk org laen yg ad gf o bf ?? team2 single ja jwb ! yg dh ad jgn cbok2 jwb oke. !

xleh jawap..ko xkasih jawap

Ask me anything

game best ?

mafia war

Ask me anything

cmne rupe korg kalo xde bulu kening ngn bulu mate?

mcm hantu kot.

Ask me anything

dalam satu hari.. berapa bnyak kali kah kamoo berdegil dengan seseorang??

4 kali

Ask me anything

setelah sekian lama ko follow aku.. soklan ape paling best?

ntah la

Ask me anything

apa beza senyuman dan sengihan?

senyum tande ikhlas.
sengih tande gatal

Ask me anything

ape perasaan kalau seseorang lelaki atau perempuan yang tibe2 mnghampiri anda.. (time tu anda terkejut) die tanye name anda?? ape perasaan??

terkezut.

Ask me anything

what ever!!~

Loading...