THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

12 Disember 2010

membosan

12-12-2010

kawan lame aku siti rahayu rahman kawen..tapi sedih aku xdapat datang majlis die....sedih la sumer ni melande diri aku.kawan aku si NHIDAYU lak tgh sebok ngan kes perceraian die ngan suami yg xbertanggungjawab tu...tapi dalam mase yg same die sebok ngan diana n sebok ke club jer..ntah ape nak jadi pon aku xtau la...si LILY POPEYE lak da ade kol aku tapi kami xberkesempatan nak berjumpa untuk lepak2 berborak macam dulu2...die memang best.sebab mase aku sekolah die la kawan ayang aku ade kawan mase senang,mase susah...die juge la kawan aku yg memahami aku ,bayang kan la zaman nakal kami lalui bersame dan boleh dikate kan satu kepale..haih,rindu nye mase dulu2...tapi ternyata kita xdapat nak berpatah balik ke zaman dahulu,ape yang penting buat kite ialah bertapak kehadapan dan terus maju kehadapan...aku xdapat nak beriya2 macam dulu2 sebab aku da berumahtangga dan dah ade anak 2 org lagi....so kena jage mereka n suami tercinta...

January.....it's coming!!

09-01-2011 aniversary wedding aku ngan suami yang ke-6thun..btw blom ade plan ape2 lagi ...

kalau ade rezeki tengok la macam ner....mungkin ade surprise ker??
hurm memang special January ni sebab aniversary dan birthday orang yang tersayang..
nanti nak belajar wat kek la....ok chow!

MYLAUNCHPAD

MYLAUNCHPAD

SimpleBelief: Sisipan Langkah Penghujung Tahun

SimpleBelief: Sisipan Langkah Penghujung Tahun: "Salam Mesra bertemu lagi di blog kusam ni... huhuhu Perjalan hari-hari dlm kehidupan aku semakin mencabar...tapi syukur aku masih mampu bert..."

TAHUN 2011 BAKAL TIBA.

Tahun 2011 bakal tiba dan belum terlintas kat kepala untuk pasang ape2 azam..
sebab azam yang lepas belum habis terlaksana..hahahaaa btw aku rase nak tunai kan azam tahun sebelum2 ni..Yang penting sekarang tahun 2011 sangat mencabar bagi diri aku kerana anak sulung aku Ahmad Aiman akan memasuki alam persekolahan untuk pertam kalinya aku akan menjalani kehidupan seperti ibu2 yg lain..aku harap aku dapat tempuh kehidupan baru yg bakal aku lalui...

what ever!!~

Loading...