THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

12 Disember 2010

membosan

12-12-2010

kawan lame aku siti rahayu rahman kawen..tapi sedih aku xdapat datang majlis die....sedih la sumer ni melande diri aku.kawan aku si NHIDAYU lak tgh sebok ngan kes perceraian die ngan suami yg xbertanggungjawab tu...tapi dalam mase yg same die sebok ngan diana n sebok ke club jer..ntah ape nak jadi pon aku xtau la...si LILY POPEYE lak da ade kol aku tapi kami xberkesempatan nak berjumpa untuk lepak2 berborak macam dulu2...die memang best.sebab mase aku sekolah die la kawan ayang aku ade kawan mase senang,mase susah...die juge la kawan aku yg memahami aku ,bayang kan la zaman nakal kami lalui bersame dan boleh dikate kan satu kepale..haih,rindu nye mase dulu2...tapi ternyata kita xdapat nak berpatah balik ke zaman dahulu,ape yang penting buat kite ialah bertapak kehadapan dan terus maju kehadapan...aku xdapat nak beriya2 macam dulu2 sebab aku da berumahtangga dan dah ade anak 2 org lagi....so kena jage mereka n suami tercinta...

0 comments:

what ever!!~

Loading...