THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

09 April 2011

KAMI MESRA SEBAB MINAT YG SAME.

my Sista MYSARAH

but her pic not wit skate.

me
my bro DINO
Kami berkumpol adik-beradik....dari minat yang same.
also my bro DBOY

Finally I got what i want!!!





hari ni aku seronok giler dapat apa yg yang aku nak...dalam mase yang same aku heppy sebab kakak aku da bleh join aku lpas ni...so boleh la kami roll same2....Aku-my-dino-d'boy

leh la mcm dulu2 mase kami mude...skang turn anak2 kami lak nak kasi asah bakat sebab memang masing2 ade minat yang same...well syukur sangat sebab aku dapat wat ape yang aku inginkan selame ini......

Tujuan aku untuk kumpul kan adik beradik dalam sukan ni alhamdullillah berjaya.......

05 April 2011

Aktiviti aku disamping itu leh wat duit poket..

Ni la salah satu bisnes aku skang...yg leh buat aku dapat ape yg aku nak...so u all kalau minat nak beli kontak aku ok..murah2 jew..

04 April 2011

aktiviti di putrajaya n my group semakin ramai

thanks a lot to all my fren yg join group aku..hepi sangat n now aku n husband ade aktiviti masing2 yang boleh membuatkan aku n husban hepi...

aku ngan skate n my lovely husband dgn kete rc die..xmo kacau die lagi n nk biarkan die hepi ngan ape yg die nk buat janji tanggungjawab die untuk aku n anak2 ade....sayang die n die ok ngan ape yg aku minat...
skang ape yg aku target adalah lanjutan untuk group aku..hope berjalan lancar ...itu je la untuk hr ni...

what ever!!~

Loading...