THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

09 April 2011

Finally I got what i want!!!





hari ni aku seronok giler dapat apa yg yang aku nak...dalam mase yang same aku heppy sebab kakak aku da bleh join aku lpas ni...so boleh la kami roll same2....Aku-my-dino-d'boy

leh la mcm dulu2 mase kami mude...skang turn anak2 kami lak nak kasi asah bakat sebab memang masing2 ade minat yang same...well syukur sangat sebab aku dapat wat ape yang aku inginkan selame ini......

Tujuan aku untuk kumpul kan adik beradik dalam sukan ni alhamdullillah berjaya.......

0 comments:

what ever!!~

Loading...